Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie. Część 2
Opis
Niezwykły toolbook tym razem wyposażyliśmy w sól – trudną do zastąpienia w terenie przyprawę, naturalny konserwant, lekarstwo oraz regulator gospodarki wodnej w organizmie.
Toolbook zawiera:
- przepisy kulinarne z wykorzystaniem roślin łąkowych (np. mąka z kłączy perzu), leśnych (np. mąka z żołędzi) oraz bagiennych (np. ziołowe podpłomyki z mąką z pałki wodnej)
- prezentację technik gotowania w terenie (pieczenie w glinie, w glinianym piecu, wędzenie)
- techniki krzesania ognia oraz przygotowania hubki i rozpałki
- filmy instruktażowe dostępne w aplikacji Pascal AR
- sól, linijkę calową i centymetrową
Informacje dodatkowe
Kod | 9788381030915 |
---|---|
Rodzaj produktu | poradnik |
Wydawca | Pascal |
Język | polski |
Data wydania | 25-10-2017 |
Oprawa | miękka |
Ilość stron | 160 |
Wymiary / mm | 115x190 |
Wysokość / mm | 12 |
Waga / gr | 162 |
ISBN | 978-83-8103-091-5 |
EAN | 9788381030915 |